Και το μοτεράκι του Hayabusa σε μπλοκ που ταιριάζει με κιβώτιο Ford Sierra Type 9, όπως το δικό μου, δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα......!!!! Με ξηρό κάρτερ...
Πολύ ωραίο το link που έδωσες, πάντως! Μπράβο! Το έκανα ήδη bookmark...
Είναι καταπληκτικό μοτέρ αλλά η τιμή είναι πολύ μακριά από locost αν
αυτό που έχω ακούσει για 12500 Ευρώ + ΦΠΑ είναι αληθές ...
Πρόκειται όμως για κομψοτέχνημα...
Αν δεν υπήρχε περιορισμός χρημάτων νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή για kit cars. Απόδοση κατηγορίας των ισχυρότερων του αυτοκινήτου με βάρος από κινητήρα παλαιού δίτροχου...
9300Euro. Βέβαια ο κινητήρας είναι καινούριος και περιποιημένος από τους συγκεκριμένους κυρίους που έχουν ξεχάσει περισσότερα απ' ότι θα μάθω εγώ πότε για κινητήρες.
Σαν ποσό όμως είναι μεγάλο. Σκέψου ότι με αυτά τα χρήματα οι περισσότεροι αγοράζουν τα εργαλεία, το donnor και φτιάχνουν όλο το locost. Επίσης με αυτά τα χρήματα μπορείς να αγοράσεις εναν ιαπωνικό ή έναν αμερικάνικο V8 το αντίστοιχο κιβώτιο και να τους φτάσεις πάνω από 800Hp (φυσικά με διπλάσιο+ βάρος από τα μοτέρ αυτά.)
Αν τα χρήματα δεν είναι θέμα δεν το συζητώ ... Αυτές οι δύο εταιρείες προφανώς είναι η κορυφή για 7 clone. Το ότι τα Radical ψωνίζουν από εκεί κάτι λέει ... όπως και το ότι το Radical SR8 είναι το γρηγορότερο αυτοκίνητο (έστω και περιορισμένης) παραγωγής κάτι λέει επίσης.
Παιδια ωραια ολα αυτα,αλλα κατα την ταπεινη μου γνωμη ,πανω απο 250Ηp σε kit-car ειναι απλα αχρηστα,και το καθιστουν ανομοιγενες.
Επιπλεον για τις καταπληκτικες ελληνικες πιστες και 150 ΗΡ ειναι αρκετα
για ενα κιτ-καρ μισου τονου.
Τωρα αν εχεις Radical και μενεις διπλα στο Νιρμπουρινγκ,τα πραγματα αλλαζουν..
μία σημείωση μόνο για τους παραπάνω V8 (και όχι μόνο) κινητήρες της Powertec και Hartley. Δεν πρόκειται για every day use κινητήρες αλλά για αγωνιστικούς κινητήρες οι οποίοι χρειάζονται συχνότερα rebuilds.
λλωστε τα Radicals με τους Powertec κινητήρες μετράνε αντίστροφα ώρες λειτουργίας μέχρι το επόμενο rebuild (δεν το λέω για κακό) αν θέλουν να είναι μάχιμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nikos_Bugs την Παρ 06 Μαρ, 2009 09:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.