Καλημέρα παιδιά
Χριστός ανέστη
Φτάνω όλο και ποιο κοντά στη στιγμή που θα ξεκινήσω και εγώ τη κατασκευή που θέλω
Αφού μετακόμισα σε καινούριο διαμέρισμα όπου διαθέτω δικό μου κλιστώ parking και η γυναίκα μου δέχτηκε να μου το παραχωρήσει και να παρκάρουμε το αυτοκίνητό μας έξω
(νομίζω πως έπρεπε να πάρω και γραπτός τη δήλωση της ) βέβαια λόγο οικονομικών και αυξημένου φόρτου εργασίας με βλέπω να ξεκινώ από το Σεπτέμβρη.
Ήθελα λιπών να κάνω μία ερώτηση, σκεπτόμουν να φτιάξω ένα bec αλλά ανεβαίνει αρκετά το κόστος καθότι χρειάζομαι δύο donor, έλεγα λιπών να χρησιμοποιήσω ένα sierra cosworth 2wd αλλά δεν βρίσκω στο internet κάποιον που να έχει χρησιμοποίηση cosworth για donor εκτός από κάποιους που έχουν αγοράσει σασί από εταιρία που προσφέρει λύσεις ιδικά για το μοτέρ αυτό,
Ξέρω ότι το mcsorley +442 το χωράει γιατί το έχουν χρησιμοποιήσει για παρόμοιες κατασκευές αλλά η απορία μου είναι η εξής
Τι κάνεις με τα ψαλίδια; Πρέπει να τα μεγαλώσεις ανάλογα με το μέγεθος που έχει το σασί ή χρησιμοποιείς τις διαστάσεις του βιβλίου ;
Έχω βασικές γνώσεις μηχανολογίας οπότε προχωρώ διαβάζοντας άμα κάποιος ξέρει παρακαλώ γράψτε μου την άποψη σας γιατί θέλω να είμαι όσο περισσότερο οργανωμένος μπορώ για να ξεκινήσω ευχαριστώ.